Mostyle

338

Kleur en stijladvies (zakelijk)

Op zoek naar een leuke maar tegelijk zinvolle besteding van uw team- of bedrijfsuitje? Of wellicht een originele incentive actie voor uw personeel?

Zoekt u een leuke vernieuwende actie voor uw bedrijf of (kleding-)winkel? Dan kan een kleur, stijl,make-up advies een effectieve manier zijn om de omzet van uw winkel te verhogen. U kunt deze actie inzetten om een bezoek aan uw bedrijf aantrekkelijker te maken voor klanten. Daarnaast kunt u denken aan het maken van een prijsvraag/stempelactie, waarbij de prijswinnaar(s) deze kleur,stijl,make-up advies kunnen winnen. Dit kan in onze studio of op locatie.

Veel mensen vinden het heel fijn om kleur- of stijladviezen te krijgen.Tegelijk zal een kleine 'restyling' uw bedrijfsimago positief beïnvloeden.
Voor alle denkbare make-up, kleur, en stijladviezen, gegeven in een workshops over dit onderwerp, kunnen wij u een passend programma bieden. U kunt denken aan:

  • Kleurenanalyses (welke kleur staat u het best?);
  • Typebepaling: inclusief bijpassende kleurenkaart
  • Welke kleur make-up past daarbij?
  • Visagie-workshop: hoe kunt u zich het mooist opmaken?
  • Welke stijl past bij u?


Voor kleine en grotere groepen, ook individueel. Neemt u gerust contact op; wij vertellen u met plezier wat de mogelijkheden zijn, en maken graag een offerte op maat voor u.

Cadeaubon

Op zoek naar een origineel cadeau? Verras je vrouw, vriendin of wie dan ook met een cadeaubon van Mostyle 4 you. Neem gerust contact met me op voor een speciale prijs!

×